OT8008619


Omschrijving:

4-Pack hoogwaardige AA - Mignon Panasonic Eneloop NiMH BK-3MCCE/4BE BLISTER 1900mAh oplaadbare batterijen.  Deze batterijen zijn het beste wat er te verkrijgen is op het gebied van batterijen!

SPECIFICATIONSPanasonic eneloop BK-3MCC Type: NiMH Size: AA - Mignon - HR6 - R6 Typ. Capacity: 2000mAh Min. Capacity: 1900mAh Voltage: 1,2V low self-discharge 4 pieces in Blister

DESCRIPTIONtot 2100 keer op te laden tot 90% oplading na 1 jaar opslag tot 70% oplading na 5 jaar opslag Reeds opgeladen met zonenergie, dus direct vol te gebruiken! Geschikt voor snelladen Overal inzetbaar, waar hoge eisen aan batterijen worden gesteld, bijvoorbeeld bij.:

- Digitale camera's

- Computermuizen

- WII Remote Controller

- CD-spelers

- MP3-spelers

- Walkman

- Modelbouw

- Afstandbedieningen

- Zaklampen etc.
Top performance zelfs bij temperaturen van -20°C Hoge spanningsboog - als de spanning onder de 1,1 Volt komt, schakelen vele toepassingen zich uit of tonen een signaal dat de batterij bijna leeg is. Een traditionele NiMH-batterij zal zijn spanning continue verliezen en komt heel snel onder dit kritische niveau. Eneloop daarintegen zal de spanning voor langere tijd boven de 1,1 Volt houden en pas kort voordat de batterij leeg is onder dit kritische niveau komen. Dit is de reden waarom met Eneloop batterijen meer foto's gemaakt kunnen worden dan met een 2700 mAh batterij.


Eneloop is de perfecte, reeds opgeladen, energie besparende, geld besparende, en recyclebare batterij met een lange levensduur, die tot  2100 keer gebruikt en weer opgeladen kan worden.
Eneloop combineert alle voordelen van een alkalische batterij met die van een Ni-MH batterij: direct te gebruiken - voor lange tijd te bewaren - oplaadbaar - milieuvriendelijk.

    Merk:
  • Batterij 
Prijs: € 12.50
 

Deze website is een verzamelwebsite met een aanbod door goed geselecteerde en betrouwbare online webwinkels. Je kan op deze website zelf geen producten kopen, wilt u een bestelling plaatsen dan wordt je doorverwezen naar de betreffende online winkel. Wij maken geen deel uit van het koopproces wij ontvangen alleen een vergoeding voor het doorsturen. We doen ons uiterste best om de juiste info weer te geven maar alle prijzen voorwaarden zijn onder voorbehoud. De juiste prijs omschrijving is het geen weergegeven wordt op de pagna van de verkoper..

 

Grootste aanbod in alles. Keuze uit 10.761 artikelen

©2022 Vergelijken en kopen - Camera-Winkel.nl | Privacy statement